Home
  Bedrijfsinfo
  Nieuws
  Scooters
  Quads
  Autos
  Onze voorraad
  Onderhoud
  Inkoop
  Financiering en verzekering
  Links
  Contact
   

 

 

 

Ga direct naar onze werkplaats, garantie, werkzaamheden, apparatuur, cursussen, prijzen of ophaalservice.


ONZE WERKPLAATS

Lucar verricht alle mogelijke reparaties aan uw auto / scooter / snorfiets / brommer / quad / motorfiets. Dit gebeurt in onze eigen werkplaats tegen scherpe prijzen. Een inspectie is een zaak van vertrouwen. Wij vinden uw veiligheid een belangrijke zaak en controleren uw voertuig dan ook zeer zorgvuldig. Tevens ontvangt u van ons een eerlijk advies en overleggen wij altijd met u alvorens tot actie over te gaan. Door de servicegerichtheid weten steeds meer mensen onze werkplaats te vinden. Bij Lucar worden overigens alle merken onderhouden.


GARANTIE

Voertuigen die bij ons zijn gekocht, worden tevens in onze werkplaats behandeld. Wij bieden u een hoge service door u zo goed mogelijk te helpen. Uiteraard geven we garantie op al onze werkzaamheden.


WERKZAAMHEDEN

Alle werkzaamheden worden in onze eigen werkplaats gerealiseerd. Door onze veelzijdigheid wordt bijna niets uitbesteed aan derden. Hierdoor is de prijs/kwaliteit verhouding zeer goed. Alle werkzaamheden worden vooraf met de klant besproken, zodat u niet voor (financiële) verassingen komt te staan. In onze moderne garage voeren wij o.a. de volgende werkzaamheden uit:


> GROTE BEURT

Bij een grote beurt nemen wij uw auto / scooter / snorfiets / brommer / quad / motorfiets goed onder handen. Wij controleren hierbij volgens de normen van de fabrikant alle onderdelen die nodig zijn. Waar nodig zullen wij dit in overleg vervangen.

> KLEINE BEURT

Een kleine beurt is belangrijk voor elke auto / scooter / snorfiets / brommer / quad / motorfiets. Het verversen van de olie is daarbij cruciaal. Tevens onderwerpen wij uw voertuig aan een volledige inspectie zoals die verwacht mag worden bij een servicegerichte beurt.

> REPARATIE

De reparatie van technische en optische schades kunnen wij volledig verzorgen. U kunt altijd langskomen voor een prijsopgave. Wij schatten dan zo goed mogelijk de schade in en geven u een eerlijk advies.

> RUITSERVICE

U heeft ruitschade en wilt alleen de beste kwaliteit en service? Dan bent u bij ons in goede handen. Zo weet u zeker dat het goed komt als uw autoruit gerepareerd of vervangen moet worden. Vervangen van een ruit is gelukkig lang niet altijd noodzakelijk. Wij kunnen in veel gevallen de autoruit prima repareren en beschikken over de nieuwste technologie op het gebied van ster-reparatie en ruitvervanging. Meestal wordt de sterreparatie volledig vergoed en kost het u helemaal niets.

> DIAGNOSE STELLEN

Alvorens te beginnen aan de reparatie van een klacht voeren wij eerst een diagnose uit. Uit deze diagnose zal in de meeste gevallen blijken wat daadwerkelijk een probleem veroorzaakt.

> BANDEN, OLIE EN UITLATEN

Wij helpen u de juiste band te selecteren en zorgen altijd dat u de juiste olie in uw auto / scooter / snorfiets / brommer / quad / motorfiets heeft. Het vervangen van een gehele uitlaat is vaak niet nodig. Wij vervangen of repareren alleen het onderdeel dat daadwerkelijk kapot is.

APPARATUUR

Wij beschikken over een moderne werkplaats. Onze werkplaats beschikt over een tweetal hefbruggen en twee motor- c.q. scooterbruggen.


CURSUSSEN

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en technieken worden elk jaar cursussen gevolgd door ons personeel.

PRIJZEN

Wij houden van eerlijkheid, zeker in de tarieven. Met onze eerlijke adviezen en lage standaard tarieven krijgt u altijd waar voor uw geld. Reparaties, vervangingen, etc. gaan altijd in overleg met de klant. Zo komt u niet voor verassingen te staan.

OPHAALSERVICE

Soms ontstaat er plotseling een probleem en hebt u behoefte aan snelle assistentie. Een auto / scooter / snorfiets / brommer / quad / motorfiets kan van de ene dag op de andere dag niet meer goed rijden. Géén nood: In de meeste gevallen kunnen wij uw voertuig bij u thuis ophalen.

 

 
  Official Dealer
 
facebook

 

Copyright © 2017. All rights reserved. Lucar.nl || Disclaimer || Webdesign by Ward Smeets Design