Home
  Bedrijfsinfo
  Nieuws
  Scooters
  Quads
  Autos
  Onze voorraad
  Onderhoud
  Inkoop
  Financiering en verzekering
  Links
  Contact
   

 

 

 

Lucar levert al sinds 1964 de beste kwaliteit en service op het gebied van mobiliteit. Bij ons werken ervaren specialisten die u optimaal kunnen helpen waar nodig.

Kies hieronder uw gewenste vervoermiddel:

Silhouette scooter Silhouette quad Silhouette auto

Ons aanbod is erg breed: wij (ver)kopen, onderhouden en/of repareren uw auto, scooter, snorfiets, brommer, electrische fiets, quad of motorfiets.Nieuws: Lucar is dealer van GTS Scooters

GTS Scooters (link naar GTS website) zijn trendy in design en technisch up-to-date aan de nieuwe Euro-4-norm. Met minder C0-2-uitstoot beter voor het milieu. Daarnaast zeer betrouwbaar. Niet voor niets dat wij al zoveel GTS scooters hebben verkocht. Kom dus snel langs om de modellen te bekijken!


Nieuws: Auto / scooter inkoop

Wij zijn op zoek naar gebruikte scooters en auto's! U kunt telefonisch contact met ons opnemen (0455456963) of een mailtje sturen naar info@lucar.nl 

Actiebutton Meer info over ons bedrijf vindt u op de pagina bedrijfsinfo. Op onze website treft u ook ons actuele aanbod en ons laatste nieuws/acties. Naast het verkopen van voertuigen zijn we ook actief met de inkoop van voertuigen. Meer hierover leest u hier.

Zoals al eerder aangegeven verzorgen wij ook het onderhoud en de reparaties van uw auto, scooter, snorfiets, brommer, quad of motorfiets. Tenslotte adviseren wij u ook graag over de financiering en verzekering van uw twee- of vierwieler.

 

Op onze site vindt u de nodige informatie over ons bedrijf, ons aanbod en onze werkzaamheden. Persoonlijk advies geven wij natuurlijk het liefste face to face. Wij hopen u dan ook snel te zien in onze showroom in Kerkrade!

 

 

 
  Official Dealer
 
facebook

 

Copyright © 2017. All rights reserved. Lucar.nl || Disclaimer || Webdesign by Ward Smeets Design